Inschrijven

Inschrijven

Bij inschrijving geeft u VGW housing opdracht tot bemiddeling. Zie hiervoor de algemene voorwaarden.

Hiervoor wordt eenmalig € 20,- inschrijfkosten gerekend.

Waarom inschrijven bij VGW Housing

  • U wordt als eerste op de hoogte gebracht van nieuw aanbod;
  • U wordt als eerste uitgenodigd voor een bezichtiging;
  • Bij interesse heeft u voorrang op niet ingeschreven kandidaten bij een bezichtiging.

VGW Housing is een ervaren woningbemiddelaar waar service en comfort centraal staat. Wij zijn erg flexibel en staan open voor iedereen. VGW is gespecialiseerd in uitsluitend goed verzorgde en smaakvol (ingerichte) kamers, studio’s, appartementen en woningen. Ons aanbod bestaat uit woonruimte van verschillende prijsklassen in alle leuke buurten van Utrecht en omgeving.

We streven ernaar om het proces zo gemakkelijk mogelijk te maken voor u. U mag dan ook verwachten dat wij u een perfecte service bieden. In de avond en het weekend zijn wij beschikbaar voor bezichtigingen.

Goed wonen is belangrijk. Dat geldt voor u, maar ook voor (een van) uw medewerkers. Wanneer u woonruimte voor uw personeel zoekt, helpen wij u graag. U wilt immers geen tijd verspillen aan een langdurig zoekproces. Wij hopen ervoor te zorgen dat u snel vindt wat u zoekt. Uw wensen zijn ons uitgangspunt.

VGW Housing hoopt snel en efficiënt uw woonwensen te kunnen vervullen.

Kies een wachtwoord met minstens acht tekens, waaronder een cijfer en een speciaal teken.
Bij het gebruiken van dit formulier ga ik akkoord met het opslaan en verwerken van de door mij opgegeven gegevens zoals beschreven in het privacybeleid.

Mijn zoekprofiel