Woonruimte huren?

VGW Housing maakt gebruik van een uitgebreid netwerk van woningeigenaren, beleggers en makelaars. Zo zijn wij in staat snel en doeltreffend een passende woning voor u te vinden. Op basis van uw wensen maken wij een selectie uit ons uitgebreide woning bestand. Wij begeleiden u tijdens het bezichtigen van een woning naar uw keuze.

Wanneer u zich registreert op onze website, kunt u aangeven aan welke eisen de woning moet voldoen. Het is zeer belangrijk om zoveel mogelijk informatie over uw woonwensen te beschrijven. Op deze manier is het mogelijk voor ons om een passende woonruimte te vinden voor u.

Heeft u een woning naar wens gevonden? Dan kunt u contact opnemen met ons voor het plannen van een bezichtiging, voldoet de woning naar aanleiding van de bezichtiging aan uw eisen en wensen dan zorgen wij voor de rest. U heeft tenslotte al genoeg aan uw hoofd. Wij verzorgen de onderhandelingen over de huurprijs, ingangsdatum, opzegtermijn, inventaris en de overeenkomst. Na akkoord van de eigenaar wordt de huurovereenkomst opgesteld en getekend.

Wanneer aan alle financiële verplichtingen is voldaan, doen wij persoonlijk met u de incheck. Tijdens de incheck wordt er eventueel een inventarislijst opgesteld en worden er foto’s gemaakt van de woonruimte. Tot slot overhandigen wij u persoonlijk de sleutel.

VGW Housing werkt voor één partij. Ofwel huurder of verhuurder. Wij ontvangen van slechts een partij commissie.

Voor een overzicht van onze werkzaamheden verwijs ik u graag door naar de algemene voorwaarden.