Projectmanagement

Daadkrachtig, sturing en advisering, scherpe en onafhankelijke inkoop en verantwoordelijkheidsgevoel om uw project binnen de afgesproken tijd en het voorgelegde budget te realiseren. We betrekken u in dit proces en houden u op de hoogte van tussentijdse resultaten, zodat we op tijd kunnen bijsturen.

Onze partners hebben veel ervaring met projectmanagement en inrichting. Met ruime ervaring in huisvestingsprojecten weten we hoe belangrijk een goed afgebakende planning, transparante controles, opleverprotocollen en veiligheid op de bouw zijn. Tevens zijn we experts in vastgoedbeheer van verschillende types vastgoed, zoals kantoren, winkel, horecapanden, woningen en appartementencomplexen.

Zo houdt u één aanspreekpunt voor al uw facilitaire uitdagingen en zo kunt u zich blijven focussen op uw core business.

VGW coördineert en begeleidt de diverse disciplines bij de bouw, afbouw en herbouw, zodat u op een efficiënte en een financieel passende wijze een professioneel eindresultaat behaalt. Bij ieder project wordt gekeken naar zowel het ontwerp als de techniek, zodat deze samen een goed werkend geheel vormen.

Door onze ervaring en connecties ontstaat er een soepel projectverloop, dat duurzaam is, een strakke planning heeft en budgettair gezien klopt.

Investering

VGW werkt met een vast stappenplan, zodat u altijd weet waar u aan toe bent. Het is natuurlijk ook mogelijk dat VGW een gedeelte van een project voor u uit handen neemt. Voor een indicatie van de kosten voor uw project kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Persoonlijke benadering

Ons team van experts staat altijd voor u klaar. Persoonlijk contact staat bij ons bovenaan. Daarom heeft u altijd één vaste contactpersoon. Grote projecten kunnen wellicht onoverzichtelijk en complex zijn, hier kunnen we u volledig in ontzorgen. Door ervaring kunnen we ingewikkelde processen, overzichtelijk houden.