Welkom!

VGW Housing is een ervaren woningbemiddelaar waar service en comfort centraal staat. Wij zijn erg flexibel en staan open voor iedereen. VGW is gespecialiseerd in uitsluitend goed verzorgde en smaakvol (ingerichte) kamers, studio’s, appartementen en woningen. Ons aanbod bestaat uit woonruimte van verschillende prijsklassen in alle leuke buurten van Utrecht en omgeving.

We streven ernaar om het proces zo gemakkelijk mogelijk te maken voor u. U mag dan ook verwachten dat wij u een perfecte service bieden. In de avond en het weekend zijn wij beschikbaar voor bezichtigingen.

Goed wonen is belangrijk. Dat geldt voor u, maar ook voor (een van) uw medewerkers. Wanneer u woonruimte voor uw personeel zoekt, helpen wij u graag. U wilt immers geen tijd verspillen aan een langdurig zoekproces. Wij hopen ervoor te zorgen dat u snel vindt wat u zoekt. Uw wensen zijn ons uitgangspunt. 

VGW Housing hoopt snel en efficiënt uw woonwensen vervullen.

Het VGW Housing team

Damian Winkelman 


Mijn naam is Damian Winkelman, 35 jaar en ik ben in juni 2007 vanuit mijn slaapkamer begonnen met mijn eigen bureau voor huurbemiddeling 'Voor Goed Wonen'. In het begin was het een periode van vallen en opstaan, heel hard werken en doorzetten. Inmiddels zitten we in een prachtige locatie aan de Stadhouderslaan en is de naam veranderd in VGW Housing. Mijn inspiratie haalde ik uit de ervaring die ik heb gehad toen ik zelf een woning wilde huren. Ik vond dat de kwaliteit en de service een stuk beter konden. Ik probeer onze cliënten zoveel mogelijk service te verlenen zodat ze zich gewaardeerd voelen en altijd voor advies contact met ons kunnen opnemen. De dienstverlening stopt pas als ze de woning hebben verlaten en de borg is geretourneerd.  

 

 

 

 

Robin Tolk


 

Mijn naam is Robin Tolk, 31 jaar oud en opgegroeid in Vught. Sinds de zomer van 2011 ben ik werkzaam bij VGW Housing. Hiervoor heb ik mijn afstudeerstage afgerond bij VGW en van daaruit ben ik in deze functie gerold. De studie die ik heb gevolgd is commerciële economie met afstudeerrichting sales & marketing aan de Hogeschool van Utrecht. In mijn vrije tijd houd ik van een lekker hapje eten, gezelligheid met vrienden en sporten.

 

 

 

 

 

Willem Bontje  


 

Mijn naam is Willem Bontje, 28 jaar oud en geboren te Utrecht. Van jongs af aan heb ik interesse gehad in alles wat met stedelijke ontwikkeling, bouw en vastgoed te maken heeft. Na het afronden van mijn middelbare school aan het CGU en kort werkzaam te zijn geweest in de makelaardij, ben ik in Amsterdam gaan studeren. Toen ik mijn opleiding Planologie aan de UvA had afgerond, ben ik teruggekeerd naar Utrecht en actief geworden in corporate housing. Na het verkennen van de markt en de nodige kennis te hebben opgedaan, verzorg ik inmiddels zakelijke huisvesting voor tal van werknemers van multinationals in de regio en sta ik in goed contact met de bedrijven, die bijdragen aan de schitterende ruimtelijke en economische ontwikkelingen die Utrecht op dit moment doormaakt. 

 

 


Contact