28 photos available

For rent: M.A. de Ruyterstraat 5, 3572 XM Utrecht

Type of residence Apartment, double ground floor appartment, First floor
Liveable area 120 m²
Acceptance By consultation
€1,995 /mo

General

Prachtig gestoffeerd 5-kamer appartement ca. 120m2 gelegen aan de M.A. de Ruyterstraat beschikbaar per 1-augustus voor € 1.995,- exclusief.

Omschrijving
Je komt de woning binnen op de beletage, Je stapt hier binnen in een zeer mooie en brede kamer-en-suite met hoge plafonds en originele ornamenten. Aan de achterzijde is een openhaard met nog de originele schouw. Via de openslaande deuren kom j... More info
Features
All characteristics
Type of residence Apartment, double ground floor appartment, First floor
Status Available
Offered since 11 July 2019

Features

Offer
Reference number 00224
Asking price €1,995 per month (upholstered)
Deposit €4,500
Acceptance By consultation
Offered since 11 July 2019
Last updated 05 August 2019
Construction
Type of residence Apartment, double ground floor appartment, First floor
Floor 1st floor
Type of construction Existing estate
Surfaces and content
Effective area 120 m²
Content 428 m³
Mapping
Number of floors 1
Number of rooms 4 of which (3 bedrooms)
Number of bathrooms 1

Definition

Prachtig gestoffeerd 5-kamer appartement ca. 120m2 gelegen aan de M.A. de Ruyterstraat beschikbaar per 1-augustus voor € 1.995,- exclusief.

Omschrijving
Je komt de woning binnen op de beletage, Je stapt hier binnen in een zeer mooie en brede kamer-en-suite met hoge plafonds en originele ornamenten. Aan de achterzijde is een openhaard met nog de originele schouw. Via de openslaande deuren kom je op het balkon met vrij zicht op de tuin. De open keuken is luxe afgewerkt en voorzien van de nodige moderne apparatuur om heerlijk uitgebreid te koken.

Het souterrain gedeelte heeft een praktische berging/wasruimte en inbouwkasten. Tevens vind je op deze verdieping drie slaapkamers en een aparte doucheruimte. De middelste slaapkamer heeft misschien geen direct daglicht, maar is goed te gebruiken is als studeer- of logeerkamer. De royale kamer aan de achterzijde is een slaapkamer met ensuite badkamer die is voorzien van een ligbad, aparte douche, toilet en wastafel. Vanuit de slaapkamer heb je mooi zicht op en toegang tot de tuin.

Vanuit de slaapkamer beneden en vanaf het balkon is de fraaie tuin te bereiken. In de tuin staat achterin een tuinhuis met zithoek en een schuur. De tuin is door de lengte van 13 meter diep en de ligging op et zuidoosten heerlijk zonnig en deels voorzien van een groot hardhouten deck. Deze heerlijke ruime achtertuin is toch wel iets wat je niet snel zou verwachten in de stad.

Ligging
Deze woning is gelegen aan de M.A. de Ruyterstraat gunstig gesitueerd ten opzichte van het oude stadscentrum, winkelcentrum De Gaard, diverse andere winkel(straten), supermarkten en het Griftpark. In slechts 10 minuten fietsen ben je op het Centraal Station en met de auto zit je met een paar minuten op de snelweg.

Details
- Gelegen op een prachtige locatie.
- Oppervlakte ca. 120m2.
- Niet geschikt voor woningdelers.
- Eindschoonmaakkosten verplicht.
- Huurperiode 12 maanden
- Borg gelijk aan 2 maanden huur.
- Eenmalige servicekosten á € 295,- exclusief 21% BTW.
- Beschikbaar per 01-augustus 2019.

Prijs
€ 1.995,- per maand exclusief g/w/e, kabel tv, internet en belastingen. Inclusief stoffering en keukenapparatuur

De genoemde huurprijs is op basis van minimaal 12 maanden. Bij een kortere huurperiode kan er sprake zijn van een verhoging.

Voor meer informatie of bezichtigingen willen wij u vragen contact met ons op te nemen of om uzelf in te schrijven op onze website.

Recently viewed