10 photos available

For rent: Oudegracht, 3511 NJ Utrecht

Type of residence Apartment, upstairs apartment, apartment
Liveable area 70 m²
Acceptance By 01 July 2019
Status New for rent
€1,325 /mo
New for rent

General

Prachtig nieuwe 2 kamer appartement ca. 70m2 gelegen aan de Oudegracht, beschikbaar per 1-juli voor € 1.325,- exclusief gebruikerslasten.

Omschrijving
Dit prachtig volledig gerenoveerd appartement is gelegen op een unieke locatie in een voormalig pandhuis waar een bank van lening was gevestigd. Het appartement is hoogwaardig afgewerkt en gelegen op de 3e verdieping van het pand. Het apparteme... More info
Features
All characteristics
Type of residence Apartment, upstairs apartment, apartment
Status Available
Offered since 07 June 2019

Features

Offer
Reference number 00177
Asking price €1,325 per month (upholstered)
Deposit €3,050
Status New for rent
Acceptance By 01 July 2019
Offered since 07 June 2019
Last updated 19 June 2019
Construction
Type of residence Apartment, upstairs apartment, apartment
Floor 3rd floor
Type of construction Existing estate
Surfaces and content
Effective area 70 m²
Content 190 m³
Mapping
Number of floors 1
Number of rooms 2 of which (1 bedroom)
Number of bathrooms 1

Definition

Prachtig nieuwe 2 kamer appartement ca. 70m2 gelegen aan de Oudegracht, beschikbaar per 1-juli voor € 1.325,- exclusief gebruikerslasten.

Omschrijving
Dit prachtig volledig gerenoveerd appartement is gelegen op een unieke locatie in een voormalig pandhuis waar een bank van lening was gevestigd. Het appartement is hoogwaardig afgewerkt en gelegen op de 3e verdieping van het pand. Het appartement is voorzien van een ruime woonkamer met open keuken welke is v.v. van alle benodigde inbouwapparatuur. Daarbij heeft het appartement een ruime slaapkamer en badkamer met douche en wastafel. Er is een separaat toilet en een aparte berging met wasmachineaansluiting. Kortom een prachtig hoogwaardig appartement.

Ligging
Dit appartement gelegen op een prachtige locatie aan de Oudegracht/Zwaansteeg. De appartementen zijn gelegen in een voormalig Pandhuis, oftewel bank van lening of lommerd, dit leverde vroeger geld op voor het naastgelegen weeshuis, Oudegracht 245. Vanaf de bouw in de 14e eeuw was het pand, tot in de 17e eeuw, het graanpakhuis van het huis Raaphorst, Oudegracht 227. Het oude adres van het Pandhuis, Oudegracht 229, verwijst naar die relatie. Bij dat huisnummer hoort de linker deur van het grachtenpand, vandaar voert een gang naar het pakhuis. Voor meer informatie klik hier.
De Oudegracht is de bekendste gracht in de Nederlandse stad Utrecht. De ongeveer twee kilometer lange gracht is te beschouwen als het verbindingsstuk tussen de Kromme Rijn en de Vecht en doorsnijdt de gehele binnenstad van zuid naar noord. Eeuwenlang is zij de hoofdader van de stad geweest. De werven en werfkelders van de Utrechtse Oude- en Nieuwegracht zijn uniek in de wereld. Middenin het stadscentrum dat is vergeven van diverse winkels, cafés en restaurants. Het Centraal Station Utrecht is op loopafstand gelegen van dit appartement. Ook kunt u in de direct omgeving terecht voor de dagelijkse boodschappen. Klik hier voor een virtuele tour van de omgeving.

Details
- Klik hier voor omgevingsinformatie.
- Nieuwe foto's volgen.
- Huisdieren en roken niet toegestaan.
- Volledig nieuwe appartementen.
- € 125,- voorschot gas, water, elektra.
- € 35,- tv en internet.
- € 25,- bedrag voor servicekosten.
- Eindschoonmaak verplicht.
- Huurtermijn van 12 maanden met optie tot verlenging.
- Borg is gelijk aan 2 maanden huur.
- Eenmalige servicekosten á € 295,- exclusief 21% BTW.
- Beschikbaar per 1-juli 2019.

Kale huurprijs
€ 1.325,- exclusief gas, water elektra, tv, internet en belastingen. Inclusief stoffering, keukenapparatuur.

De genoemde huurprijs is op basis van minimaal 12 maanden. Bij een kortere huurperiode kan er sprake zijn van een verhoging.
Voor meer informatie en bezichtigingen kunt u contact met ons opnemen of zich inschrijven op onze website.

Recently viewed