Shopping

Een dagje lekker shoppen en u weet niet waar?

Hermans

Hermans since 1906 heet u welkom in de wereld van "Fine quality Shoes & Accessories for men". Inderdaad, sinds 1906 bezoeken de inkopers van Hermans de vakbeurzen overal ter wereld, op zoek naar de beste Engelse Goodyear genaaide traditionals, de exclusieve handgemaakte en veelal handgekleurde Italiaanse schoenen en niet te vergeten de Hollandse toppers.

Adres: Oudkerkhof 22, Utrecht
Telefoon: 030 – 2312964
Email: info@hermansschoenen.nl
Website: http://www.hermansschoenen.nl

Matisse

Zoek je in Utrecht casual vrijetijds schoenen of juist een representatieve herenschoen? Matisse Shoes adviseert je graag. Matisse Shoes heeft passend schoeisel voor elk moment van de dag. Ook kun je bij de schoenenwinkel in Utrecht van Matisse Shoes terecht voor schoenen- en lederonderhoud producten.

Zadelstraat 12
3511 LT Utrecht
Tel. 030 - 6703042

Jos van Dijck

Jos van Dijck hoedenzaak bestaat sinds 1923 en wordt nu gerund door de 3e generatie.
Dit garandeerd u de beste producten en adviezen.
Het gemak van een echte winkel naast de webshop is dat u met uw eventuele vragen of problemen ook gewoon naar de winkel kunt komen.

Adres: Bakkerstraat 12, Utrecht
Tel: 030 - 231 67 67
Email: info@josvandijck.nl
Website: www.josvandijck.nl

Hall of Fame

Hall of Frame heeft jarenlange internationale ervaring in de brillenwereld en zij kennen de ontwerpers van deze merken vaak persoonlijk. Zodoende zijn zij als eerste op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen, wat voor u een unieke kans is om echt het nieuwste van het nieuwste te zien.

Adres: Korte Jansstraat 1, utrecht
Telefoon: 030 234 31 33
Email: shop@hallofframe.eu
Website: http://www.hallofframe.eu